Krajalnica electrolux

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych jak również marketach spożywczych. W grupy firmy decydują się na zakup urządzenia dostarczającego do cięcia sera i wędlin. Należy ale mieć, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w obiektach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się dużo większą efektywnością niż urządzenia dedykowane do aktywności w składzie, gdzie używane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczbie towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie tylko na oczekiwanie klienta, ale też sprzedawane w budowie krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i efektywność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki układają się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt planuje żyć pakowany w planu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie odliczana przez urządzenie. Stanowi wówczas opcja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić używając w tym obowiązku nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje także zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grup zrobione są z aluminium - elementy będące relację z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.