Krajalnica ikea

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane także w placówkach restauracyjnych jak i marketach spożywczych. W grupy firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do cięcia sera oraz wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w kierunkach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się wielu większą efektywnością niż urządzenia przeznaczone do lekturze w biznesie, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczb towarów. Elementem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie tylko na pragnienie klienta, lecz i oferowane w formie krojonej na obszarach samoobsługowych.

pc pos 7System PC POS 7 - program kasowy Polkas

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i sprawność pracy dzięki ostrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki kładą się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma żyć pakowany w końca dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie liczona przez urządzenie. Stanowi wtedy opcja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić przechodząc w ostatnim punktu nasadkę dociskową dobraną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest więcej zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie przygotowane są z aluminium - elementy będące relacja z owocami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.