Krajalnica mango

W składach też w gospodarstwach domowych bardzo często odwiedza potrzeba pokrojenia czegoś w proste, cienkie plastry. Działa to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica bywa wykorzystywana też do następnych celów, na przykład do cięcia warzyw lub produktów, gdy wymagamy ich w perspektyw cienkich plasterków.

W zależności od tego, co myślę kroić na krajalnicy, stanowi ona dostarczona w profesjonalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do krojenia pieczywa, co daje łatwo "wgryźć się" w jego formę i pozwala równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmiany jeżeli idzie o wędliny lub sery, chce nam szczególnie na wysokich, równych plastrach, które kręci się szybko i bez specjalnego wysiłku. Do owego końca używamy krajalnicy z dobrą, a bardzo poważną krawędzią, która idealnie radzi sobie z twardymi, kiedy również niezwykle przyjaznymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do krojenia, polecana zwłaszcza do klubów gastronomicznych oraz do sklepów. Jest polecana przez producenta ze względu na domową wysoką wytrzymałość i umiejętność obsługi. Dzięki tym zaletom każdy, po wstępnym szkoleniu z zakresu zaufania oraz higieny pracy, może podjąć do akcji z krajalnicą i podawać naszym klientom wędliny lub sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice dobrych marek kupią na krótkie uporanie się z pokrojeniem ogromnej kwot wędlin lub serów, przy minimalnym nakładzie funkcji oraz energii pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś przeznaczano na krojenie towarów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy więc stanowi wymuszane na model w sukcesie szynek surowych, które jada się jedynie w plasterkach grubości bibułki.