Uklad zakladu gastronomicznego

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym odpowiednie.

Dla średnich także ogromniejszych lokali POS bardzo dobrze zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy i długich sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, przystosowane do akcji na dowolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w łatwy sposób usprawni prowadzenie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem działalności w pokoju. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

http://www.polkas.pl/Pl/produkt/kasa_fiskalna_sharp_er-a237p/

Współpraca z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Życie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i logiczny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.